Миа отворено за корекциите на нејзиното тело (ВИДЕО)

Миа отворено за корекциите на нејзиното тело во емисијата кај Жаре еден на еден. Интересно кога ќе слушнете некој искрено што збори за нивните корекции и што ги натерало звучи интересно. Се почесто ја слушаме, посебно оваа тема за корекции на телото дури како да станува тренд но еве едно видео зошто некои луѓе го прават тоа:

Миа за естетските корекции

Миа отворено за корекциите на нејзиното тело! (ФОТО+ВИДЕО) 😀 😀 😀 #1на1 #Сезона10

Gepostet von Eden na Eden am Montag, 5. November 2018