Микротренинг: Како да вежбате на работа?

Loading...

Микротренинзите се многу корисни во денови кога не можете да одвоите време за целосен тренинг, а не сакате да пропиуштите ден за вежбање.
Со советите на доктор Ентони Балдузи од Fit Father Project – Fitness For Busy Fathers ќе ја одржите формата и нема да чувствувате грижа на совест дека попуштате во остварувањето на вашите фитнес цели.

loading...
Loading...