Мила Кунис жали за слободата

Loading...

Актерка вели дека врската со Ештон Качер и го сменила животот, и дека таа не се чувствува слободна.
“Ќе ве излажам доколку кажам дека мојот живот не се промени”, вели таа.
“Промената се случи, дури не знам ни како, но нешто се смени. Не дека се жалам, но порано  слободно можев да излезам.”
Понатаму во разговорот откри дека Мила не планира да биде актерка на долго време.
“Не верувам дека ќе го задржам ова темпо на глумење во три филма годишно, тоа е многу исцрпувачки. Дојдов до фаза каде што сакам да бидам дома и можеби да ја насочам својата кариера во друга насока, да истражувам други аспекти на филмската индустрија …. можеби дури и да работам од дома? ”
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Актерка вели дека врската со Ештон Качер и го сменила животот, и дека таа не се чувствува слободна.

loading...