Миленко тврди дека Јане Ченто бил претепан

Loading...

Тазе модринките (од вчера попладне) на Јане Ченто.
Тепан од 10 сдсм фашистички џандари.
ОБСЕ се слушаме ли? Совет на Европа. Некој, било кој?
Јавен правобранител, Сите за праведно судење, Хелсиншки, алоооо?

loading...