Милиметри ги делеа од катастрофа, но некако успеаја да се извлечат

Loading...

Потребни се само неколку секунди на невнимание за да се претвори обична прошетка низ градот или нормално возење со автомобил во нешто многу лошо. Овие луѓе исто така беа милиметар далеку од катастрофа, но некако успеаја да се извлечат.
Погледнете го видеото да видите што им се случило.

loading...
Loading...