Минимализмот од 90-тите како најефектен тренд ова лето

Loading...

Моментално на модната сцена е актуелно се што можете да замислите: цветни принтови, пруги, животински принтови… Меѓутоа, колку е навистина ефектно она што ни е достапно на сите, а колку игра улога формата, кројот и бојата?

Во главното правило “помалку е повеќе” се крие триумфот на повторниот бран на “oversized” сакоата, тесните класични бели маици, бели фустани, едноставни кроеви, маици со принтови и натписи но остатокот да биде минималистички и токму на таков начин ќе добиете добитна комбинација.

Како тоа го прават девојките директно инфовлвирани во модата, погледнете во галеријата.

loading...