Министерка за здравство стана хит на социјалните мрежи: Ваква заштитна маска не сте виделе

Loading...

Белгиската министерка за здравство, Маги де Блок, во неколку наврати го има привлечено вниманието на социјалните мрежи со нејзината појава, одлуки и изјави.
Овојпат тоа е поради заштитната маска.
Во парламентот таа се појавила со маска на која е испечатен нејзиниот лик.

loading...