Министер дава изјава додека носи само гаќи: Ова урнебесно видео е хит на социјалните мрежи

Loading...

Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана моментален хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф.
Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека за време преносот министерот не носи панталони.
Водителот се шокираше, но министерот не дозволи тоа да го збуни и продолжи да зборува како ништо да не се случило.

loading...