Мисицата за појавувањето во порно видеото добила само 1500 долари

Loading...

Мелиса Кинг мисицата која неодамна остана без круната заради порно видеото кое се појави на Интеернет, најпрво негираше дека не е таа на видеото. Меѓутоа, сопствениците на сајтот Girls Do Porn објавија и дел во кој се претставува Мелиса Кинг.
Исто така, од сајтот изјавуваат дека Мелиса за појавувањето во видеото добила само 1500 долари, иако изјавила дека тоа го направила за пари.
Но, приказната не завршува тука, бидејќи поранешната мисица била подготвена да сними уште неколку сцени, но од сајтот велат дека не се заинтееересирани за понатамошна соработка заради „ фригидни перформанси“. Сепак тие тврдат дека интересот за најзиното видео ја подигнало популарноста и го оптоварило сервеерот.Мелиса Кинг мисицата која неодамна остана без круната заради порно видеото кое се појави на Интеернет, најпрво негираш

loading...