Мицковски е слаб актер, лошо ја одигра претставата

Loading...

Уште еден од стотиците статуси кои ја објаснуваат позицијата на македонските патриоти кои беа присутни на митингот за промоција на Мицковски, а си отидоа разочарани оти не добија ниеден конкретен одговор на прашањата кои ги мачат: Претстава во три чина VS Театар без ниту еден #чин!
Против тиранска платформа = 0, Против двојазичност = 0, Против менување име и идентитет = 0
И се e по старо… Економија, граЏани, НАТе и ЕУ, тра ла ла, тра ла ла…. и на крај класика, ечи маршот: Земјо Македонијо со векови #поробена#распарчена, дојде #време дојде #час
Како што гледате на најголемиот дел присутни вчера им е сосема јасно дека народот, членстовото беше повикано да се „хендла“, да се испушти притисокот и да му се даде на Заев време да си ги одработи своите планови, со надеж дека за послушноста ќе бидат наградени со фотељи во Владата. Врхушката треба да се освести и да сфати дека е прочитана. Не минувате „глумци“!

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...