Мицковски и Локвенец се скараа кој е повеќе за Македонија, а кој е повеќе против СЕВЕРНА

Loading...

Тоа е таа наша реалност. Сите го лажат сопственото членство дека се против СЕВЕРНА а за потребите на следните избори. А всушност сите се подржувачи и на Преспанскиот договор и на СЕВЕРНА, како и на промените во УСТАВОТ направени спротивно на вољата на МАКЕДОНСКИОТ НАРОД. 
И така овие двајва пајташи денеска се напаѓаат еден со друг кој е повеќе патриот и кој е повеќе предавник. Едниот изјави вака, другиот реплицираше така… Во суштина тоа се чини се две лица на една иста монета. 

loading...