Мицковски се предомисли и го се врати профилот на Твитер, откако го изругаа!

Loading...

Недемократскиот капацитет и неодлучноста на Мицковски заземаат сериозни размери. Човек што не учи и не слуша критики како ќе ја води ВМРО ДМНЕ Десничарска Партија? Денес „водачот“ на ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, се откажа од Твитер и има многу силна причина за одлуката што ја донесе. (смеа)
Според лидерот на македонската опозиција, тој повеќе нема да го користи Твитер, откако доби бран на навреда од коментаторите. “Поради вулгарната реторика и говор на омраза, ќе ја затворам социјалната мрежа на Твитер. Се извинувам на сите и имате право да размислувате на свој начин и поинаку, но грубиот јазик значи лоша душа”, рече Мицкоски и се збогува од оваа социјална мрежа. Мицкоски имаше речиси 2.000 следбеници на Твитер.Сега откако виде дека му се смеат за недолучноста,комплексите и слабата психа се враќа на Твитер.Не лажеме ТВИТЕРОТ ти беше исклучен!

loading...