Мицковски објавува „корегирани“ документи на Фејсбук, за замајување на членството се брише СЕВЕРНА

Loading...

Мицковски објавува „корегирани“ документи на Фејсбук, за замајување на членството се брише СЕВЕРНА.

Се поставува прашање зошто пратеничката група на Мицковски не предлага амандмани само со РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, ако не ја признава промената на името, како што се раскажува по штабовите.

Се забега веќе со пропаганда. До толку што се потценува обичниот читател и обичниот член на ВМРО-ДПМНЕ.

Имено пратеничката група на Мицковски предложила амандмани до Претседателот на Република Северна Македонија. Но во објавата на Фејсбук кај Мицковски стои корегиран текст. Кој кога работи или ако сакате лаже во случајот? Се чини дека по секоја цена се сака да се доведе во заблуда крајниот корисник кој можеби и нема да примети дека со коректор се покриени буквите од насловот кои го содржат името на државата.

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...