Мицкоски ги исклучи осумте пратеници за „предавство на партијата и државата“, но сепак тајно со нив соработувал потоа

Loading...

Мицкоски ги исклучи осумте пратеници за „предавство на партијата и државата“, но сепак тајно со нив соработувал потоа

Денеска се појавија на Јутјуб мошне сериозни разговори кои го компромитираат Мицковски како борец против промената на името. Иако јавно ги исклучи 8те пратеници кои учествуваа во промената на името на Република Македонија, а беа од листита на ВМРО-ДПМНЕ, тој сепак тајно со нив бил во контакт и преговарал за неговите политички потреби за нивните гласови.

Од разговорите може да се воочи дека се снимани кај него на состанок за кој не е известена никогаш јавноста. Мицковски секогаш негираше дека е во контакт со таканаречените „предавници“.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...