Мицкоски го упецаа повторно. Овој пат во затворен дел од кафеана на „Боемска улица“

Мицкоски го упецаа повторно. Овој пат во затворен дел од кафеана на „Боемска улица“ На инспекторите не им било дозволено да извршат увид во внатрешноста на кафеаната, каде што според … Продолжи со читање Мицкоски го упецаа повторно. Овој пат во затворен дел од кафеана на „Боемска улица“