Многу топло доцна вечерва- Температурите низ градовите

Loading...

Иако е доцна вечер, надвор повеќе од 20 степени.
УХМР предупреди за утре дека ќе биде најтопол ден и дека треба да не се излегува на отворено до 17 часот, да се јаде лесна храна, да се носи лесна облека и да се пијат многу течности.

loading...