МНР апелира до македонските граѓани да не патуваат во Израел

Loading...

Министерството за Надворешни Работи на Македонија, имајќи ја во предвид ескалацијата на безбедносната состојба во Израел, сугерира на македонските државјани да избегнуваат патувања во или транзит низ земјата
За македонските државјани затекнати во Израел, за сите дополнителни информации или помош да се обратат до Амбасадата на Македонија во Тел Авив на мобилен +972549096965 или некој од SOS броевите објавени на веб страната на Министерството.

loading...