Мобилни апликации кои секогаш ја следат вашата локација

Loading...

Сосема е очекувано и нормално апликациите за навигација да ја следат вашата локација, но постојат и други апликации кои ги користите на вашиот мобилен телефон, а ја следат вашата локација.
Овие апликации ја имаат вашата локација дури и во моменти кога активно не ги користите.
Апликации за временска прогноза


Фејсбук
Апликации за пронаоѓање партнер

loading...