МОЖНОСТ ЗА АНГАЖМАН ВО РЕНОМИРАНА ФИНАНСИСКА ИНСТИТУЦИЈА

Loading...

Поканети се да аплицираат сите кандидати со завршено високо образование, кои се одговорни, доверливи и чесни, личност со развиени етички и морални вредности, позитивни, енергични и подготвени за работа под притисок.
Повеќе на следниов ЛИНК .Поканети се да аплицираат сите кандидати со завршено високо образование, кои се одговорни, доверливи и чесни, личност

loading...