Можно е распишување на избори наредната недела. Да се одржат на 25 ноемвмри

Loading...

Од извори во врвот на СДСМ дознаваме дека таа партија се подготвува веќе во среда да распише избори, односно да се оди на нивно одржување веќе на 25 ноември. Тоа е информацијата што стаса до нас.
Како и да е бргу ќе дојде среда и ќе знаеме дали била квалитетна информацијата. Она што може да се забележи е дека ќе нема Пржинска влада ниту ќе се разговара со Мицковски за неговите желби. А ако навистина се отиде на скратени рокови за 45 дена некој ќе остане затечен. 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...