Моите сомнежи во однос на патриотизмот на Мицковски се потврдија!

Loading...

Уште еден од огромниот ред статуси на социјалните мрежи кои го сметаат говорот на Мицковски за површен и договорен со некои центри на моќ. Во име на објективноста го пренесуваме како и секогаш целосно: – Дефинитивно, моите сомнежи во однос на патриотизмот на Мицковски се потврдија. Вчерашниов протест и неговиот говор ме уверија “математички прецизно” дека човеков е “Бејли 2“. Жалам ако некои од моите пријатели, а негови приврзаници ми се налутат, но секој има право на сопствено мислење. На ниедно лице не забележав искрена насмевка, сите очекуваа говор со акцент на името на насхшата држава. Наместо тоа, добија говор со акцент на криминалот на Заев. Во овие мигови, тоа и не е најважно… За мене, најважно е Македонија да остане Македонија. Простете, сега ке бидам и вулгарна: За Горна Македонија ќе треба да ја прашаат Долна Македонија на секоја жена патриотка!!!

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...