Моментот од смртоносното уривање на зградата во Истанбул

Loading...

Снимки од безбедносни камери го покажуваат точниот момент кога се урива зграда во Истанбул. Во зградата живееле 30 луѓе во 14 станови. Официјалните власти соопштија дека најмалку тројца се загинати, а спасени се 13 лица меѓу кои и 5-годишно девојче, пренесува New Work Times.

loading...