Момците се позаљубливи од жените!

Ете, уште еден мит е срушен. Според последните истражувања, на момчињата, за разлика од девојките, им треба многу малку за навистина да се заљубат!
Еден од пет мажи потврдиле дека се заљубиле на прв поглед! На повеќе од половина тоа им се случило уште на првата средба, а речиси три четвртини потпишале капитулација по три состаноци.
За разлика од момците, само една од десет девојки се заљубува на прв поглед. Повеќето од нив дури и по шестиот состанок не можат да се одлучат дали тој човек е вистинскиот за нив.
Истата студија покажа дека просечниот маж се заљубува три пати во својот живот, а жената само еднаш! Она што навистина не изненади е фактот дека момците во повеќето случаи први ги изговараат двата слатки зборови – Те сакам.Ете, уште еден мит е срушен. Според последните истражувања, на момчињата, за разлика од девојките, им треба многу малк

Пронајдете не на следниве мрежи: