Момчето дознава дека ќе добие брат или сестра, а заради неговата реакција сите плачат од смеа

Loading...

Многу родители смислуваат разни начини да им кажат на своите деца дека ќе добијат брат или сестра. Тие не се сигурни дали постарите деца ќе разберат што значи тоа, а најмногу стравуваат за какви емоции ќе се појават кај нив.
Едно дете радосната вест го расплака, а интернет-корисниците споделија фотографија од неговата реакција која ги воодушеви.


„Предупредување против иселување. Мора да се иселите до 19-ти октомври затоа што тогаш ќе се всели нов станар. Мама и тато “, напишаа родителите на лист хартија и ја залепија на креветчето на Барли со ултразвучна фотографија.
Фотографијата досега доби над 160.000 лајкови.

loading...
Loading...