Момче стана вистински хит на ТикТок поради ова видео со запалка: „Цел живот погрешно ја користам“

Loading...

На повеќе од 700.000 луѓе им се допадна видеото на Тикток, во кое момче во триесеттите години признава дека користел запалка цел живот. Момчето на Тикток познат како „сиднераз“ призна дека дури сега научил да користи запалка на безбеден начин.
Тој му покажа на тимот на Тикток како да ја користи запалката кога треба да запали нешто над пламен.
– Ова ќе го намали ризикот од несреќа, вели тој, и бидејќи е речиси невозможно да се прераскаже ова видео, треба сами да го погледнете.
Ликот додаде дека десничарите треба да го свртат делот од запалката со пламенот надесно, а левораките налево.
И тоа е тоа.

@sidneyrazi can use lighters safely now #inmy30s #firesafety

♬ original sound – sidneyraz

loading...
Loading...