„Море Миле, нити е сечено, нити е лепено”, му рече обвинителката на Миле Јанакиески

Loading...

„Море Миле, нити е сечено, нити е лепено. Јас ќе ти сечам, ќе ти лепам”, му рекла обвинителката од СЈО Лиле Стефанова на екс министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, на почетокот на рочиштето за случајот „Траекторија“. Обвинителката Лиле Стефанова им поделила на обвинетите и нивните адвокати транаскрипти од смс-конуникацијата за која што се гонат. На тоа, ексминистерот и рекол дека тоа се сечени и лепени материјали. Истото предизвилако реакција кај Лиле и му се обратила како во насловот.

loading...