Мојот сопруг е 8 години помлад од дедо ми, ама си го сакам

Loading...

Мојот сопруг е 8 години помлад од дедо ми, ама си го сакам

24 годишната Дијена Дејвисон, студентка на политички науки, се омажи за Џон Ферем, член на собранието на Конзервативната партија од Хал во Англија, кој е 35 години постар од неа.

Дијена, која ја нарекуваат и Ди, дошла од Шефилд во Хал, да студира политички науки, а брзо се зачленила во Конзервативната партија, каде го запознала 59 годишниот Џон.

-Луѓето главно прашуваат „каде беше цел мој живот“, но Ди се родила јас тек кога бев во третата четвртина од мојот живот, кажал заљубениот Џон и раскажал како почнале да се забавуваат.

-Ја прашав да одиме на кафе, но четири месеци не ми одговори, па ја прашав пак, раскажува тој. Но Ди дошла на стручна пракса во Парламентот, а Џон отишол да ја посети.

Кога се вратиле во Хал, романсата процветала.

Се вереле во 2015 година. Џон ја запросил пред својата стара куќа во Беркшир.

-Ја прашав и порано, но кажа дека морам тоа да го направам на прав начин, раскажува тој.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...