Моќна ерогена зона за која сигурно не сте знаеле: Еве каде мажите сакаат да ги “бакнувате“

Loading...

Секс терапевтот вели дека повремени изненадувања во креветот го зголемуваат возбудувањето и прават оргазмот да биде многу посилен.
Квалитетен секс е многу повеќе од стимулација на половите органи. Доколку во предиграта вклучите и друга ерогена зона, сексот ќе ви биде многу повозбудлив и позабавен.
Секс терапевтите велат дека повремените изненадувања во кревет го зголемуваат возбудувањето и прават оргазмите да бидат многу посилни.


Постојат многу чувствителни точки на телото на мажите, а папокот е една од нив. Тоа е дел од телото на кое не се посветува многу внимание, што е глема грешка.
Што треба да направите? Нежно поминете со вашите усни по стомакот на вашето момче, а потоа задржете се на папокот. Прво бакнувајте го, а потоа со врвот на јазикот правете кружни движења. Резултатите ќе бидат одлични.
Доколку и вие и вашиот партнер сте авантуристи тогаш можете да го премачкате неговиот папок со чоколадо или овошен јогурт кој нежно ќе го излижете. Истовремено допирајте го по интимната регија. Силниот оргазам е загарантиран

loading...
Loading...