МОЌНА ФОТОГРАФИЈА: Куче ги спаси овците од волци, а еве каква благодарност доби

Loading...

Оваа фотографија е толку моќна што покажува какви емоции знаат да покажат животните.
Овца изразува благодарност на едно куче откако тоа го спаси нејзиното јагне и целото стадо од напад на глутница волци. Кучето е многу повредено, а во херојскиот чин го ризикуваше својот живот.
Фотографијата нека биде лекција за луѓето и љубовта.

loading...