Мухамед Зекири позитивен на коронавирус

Потпрестедателот на СДСМ Мухамед Зекири е позитивен на коронавирусот. Информацијата ја објави на неговиот Фејсбук профил. Зекири информира дека позитивни на коронавирус се и неговата сопруга како и неговото тримесечно … Продолжи со читање Мухамед Зекири позитивен на коронавирус