Му се суди за тероризам на синот на Жан Митрев

Му се суди за тероризам на синот на Жан Митрев Во ноември минатата година германската полиција уапси три лица на возраст од 24, 22 и 21 година. Двајца од групата … Продолжи со читање Му се суди за тероризам на синот на Жан Митрев