Над 1400 коментари на САМО ВИСТИНА, Филип вс. Стојанче

Loading...

Еве мала анализа на коментарите, кои како река течат од сите страни по повод вечерашниот дуел на САМО ВИСТИНА помеѓу Филип Петровски и Стојанче Ангелов. Очигледно дека „генералот“ ги изиритира Македонците ама ги одушеви Албанците. Па според таа етничка линија и се поделија фалбите, поддршките или критиките. 

Повеќе за активностите на д-р Филип Петровски прочитајте тука

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...