Накит кој ќе внесе гламур во вашиот стил

Гердан
Не е грешка кога ќе кажат дека дијамантите се најдобри пријатели на жените. Секогаш имајте еден елегантен гердан, кој ќе ја разбие монотонијата доколку изберете едноставна комбинација.
Нараквица
Нема ништо поотмено од нараквица која се наоѓа на вашиот зглоб. Може да направите пар со елегантен гердан.
Очила
Задолжително вложете пари во повеќе видови очила, тие на вашиот изглед ќе му подарат елегантен став.
Обетки
Мали обетки се задолжителни, изгледаат  одлично во секоја прилика. Не мора да бидат комбинирани со гердан или нараквица.
Чевли
Во орманот секогаш имајте пар чевли во кои ќе изгледате самоуверено и гламурозно. Нормално зборуваме за високи потпетици, по можност црни бидејќи се лесни за комбинирање, односно одговараат со секоја комбинација.Гердан
Не е грешка кога ќе кажат дека дијамантите се најдобри пр

Пронајдете не на следниве мрежи: