Наполнете, утре вода ќе немаат…

Loading...

Дел од корисниците од булеварот „Партизански одреди” и дел од улицата „Мито Хаџивасилев – Јасмин” утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето.
Како што информира ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради дефект на улицата „Мито Хаџивасилев – Јасмин”, зад „Јат”, во населбата Центар.
Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.

loading...