Наровоучение, Фејсбук не е Гугл

Loading...

Ајде, да речеме дека е во ред да не се разбираш од технологија во денешно време.
Ама, кога веќе правиш профил на Фејсбук се претпоставува дека разбираш што е тоа. Не секое празно квадратче за пополнување е пребарувач на Гугл.
Да не трошиме зборови залудно, фотографијата кажува и повеќе од доволно. 
Ајде, да речеме дека е во ред да не се разбираш од технологија во денешно време.

loading...
Loading...