Народот нема за леб, секојдневно се повикува на штедење струја, а некој краде милиони евра? Кој ја плаќа сметката?

Денеска се проширија информации за сериозен проблем со кој се соочува државата и имплицира сериозен грабеж го плаќаат обичните граѓани и бизнисот. Кој и зошто го толерира Арачиново? Арачиново Трафостаница … Продолжи со читање Народот нема за леб, секојдневно се повикува на штедење струја, а некој краде милиони евра? Кој ја плаќа сметката?