Наставник малтретира дете во скопско училиште

Loading...

Вознемирувачко видео од наставник кој малтретира дете се појави на социјалните мрежи.
Според објавата, немилиот настан се случува во скопско училиште.
Станува збор за училиштето „Панајот Гиновски“ во населбата Бутел 2.

loading...
Loading...