Натали Грубовиќ повторно бремена

Loading...

Некогашната бинго-девојка и позната манекенка Наталија Грубовиќ го очекува своето второ дете. Бременоста на познатата манекенка се гледа на фотографиите кои ги објавија нејзини пријатели и родини на социјалните мрежи направени на крштевка во Црна Гора.
Нејзината ќерка го доби името според прекарот кој ѝ го даде актерот Игор Џамбазов, Натали. Таа во септември ќе наполни две години.
Инаку, Натали веќе неколку години со сопругот, бизнисменот Дрен Глушац живее во Нови Сад.

loading...