Натали Портман во новата реклама на Диор

Loading...

Натали Портман иако на кратко ја прекина соработката со модната куќа „Диор“, повторно е ангажирана да го рекламира најновиот парфем на оваа куќа. Рекламата која е снимена под наслов „La Vie en Rose“ ја режираше Софија Копола.

Во видеото 31 годишната ѕвезда блеска од среќа и заведува маж облечена во креации на француската модна куќа, меѓу кои и еден од првите фустани на Раф Симонс за колекцијата висока мода за Dior.

Натали Портман иако на кратко ја прекина соработката со модната куќа „Диор“, повторно е ангажирана да го рекламира најновиот парфем на

loading...