Наташа Беквалац и ја украде кариерата на нејзината сестра и стана попопуларна

Loading...

Пејачката Наташа Беквалац на сите им е веќе добро позната, но ретко кој освен на фотографија знае како пее една од нејзините две сестри.


Станува збор за Драгана Беквалац која веќе повеќе од 10 години пее, но не е јавно експонирана поради тоа што се омажила и се посветила на семејството.

Sanjaj…ali se i budi…???? Divan dan vam želim???

A post shared by Dragana Bekvalac♍-♋ (@draganabekvalac72) on

Таа во 2002 година гостувајќи во една музичка емисија ја изведе песната „нек ти буде као мени“ од Нина Бадриќ.

Život uvek nudi drugu šansu…zove se sutra…?????

A post shared by Dragana Bekvalac♍-♋ (@draganabekvalac72) on

loading...