Научници влегоа во трага на коронавирусот: Не потекнува од Вухан, ниту од лабораторијата, а меѓу луѓето почнал да се шири помеѓу 13 септември и 7 декември

Ниту „лабораторија“ ниту „ЖИВОТИНСКИ пазар“? Избувнувањето на „Ковид-19“ започнало со месеци порано и не во Вухан, покажува најнова студија на Кембриџ? Коронавирусот кој се прошири низ целиот свет можеби првиот … Продолжи со читање Научници влегоа во трага на коронавирусот: Не потекнува од Вухан, ниту од лабораторијата, а меѓу луѓето почнал да се шири помеѓу 13 септември и 7 декември