Нафтата на светскиот пазар расне трета недела по ред

Нафтата на светскиот пазар расне трета недела по ред Само денеска на светската берза, за испораките што ќе се случат во Јуни цената е нагоре над 5 проценти. Американските залихи … Продолжи со читање Нафтата на светскиот пазар расне трета недела по ред