Нацрн ден досега во Британија, 260 мртви од КОРОНА ВИРУСОТ

Нацрн ден досега во Бротанија, 260 мртви од КОРОНА ВИРУСОТ Со новите 260 починати бројката сега изнесува 1019. Додека бројката на утврдени заразени е над 17000. Според статистиката досега се … Продолжи со читање Нацрн ден досега во Британија, 260 мртви од КОРОНА ВИРУСОТ