Начинот на кој ве „скенира“ кажува многу за него

Loading...

Обратете внимание на тоа како тој ве скенира. Новите научни истражувања покажуваат дека делот од вашето тело на тој најпрво „фрла“ око открива доста интересни работи за неговата личност.
Гради
Тој е вистински авантурист. Во сексуална смисла, се разбира. Новите истражувања покажуваат дека мажите кои најпрво се привлечени од градите на жената, најверојатно, се склони кон кратки авантури. Но, тоа не значи дека сака само да лета од цвет на цвет, туку дека нема да ве осуди ако и вашата сексуална историја не е чиста како солза.
Нозе
Сака моќни жени. Мускулите на овој дел од телото се силни и кога неговиот поглед скита кон нив, прифатете го тоа како знак дека навистина цени решителни и независни жени.
Лице
Лицето е најдобро огледало на вашите мисли и чувства, па мажот кој напрво е фокусиран на делот над вашиот врат, припаѓа во групата на комуникативни мажи и се обидува да ја открие вашата личност што е можно побрзо.
Задник
Па, тој е чист мачо. Вашиот задник ги буди неговите најпримитивни инстинкти (сетете се само која е омилената поза на повеќето цицачи).
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Обратете внимание на тоа како тој ве скенира. Новите научни истражувања покажуваат дека делот од вашето тело на

loading...