Најбараните криминалци од ФБИ

Loading...

ФБИ нуди награди за било какви информации за најбараните криминалци во бегство.
1.Семион Могилевиќ,. ФБИ нуди награда од 100.000 долари за информации поврзани со него. Обвинет за милионска проневера со пари.
2.Роберт Вилиам Фишер. Се нуди награда од 100.000 долари за информација поврзана со него. Обвиниет за убиство на својата жена и двете деца во Аризона.
3.Глен Стјуарт Годвин. Награда 100.000 долари. Се трага по него откако успеал да побегне од затворот во Калифорнија во 1991-ва година, каде отслужувал казна затвор за убиство.
4. Виктор Мануел Гарена. За информација поврзана со овој криминалец ФБИ нуди награда од еден милион долари. Обвинет за поврзаност во огромен вооружен грабеж во Конектикат во 1983-ма година.
5. Едуардо Равело. Награда 100.000 долари. Обвинет за трговија со дрога во 2003.

loading...
Loading...