Најбогатиот човек на светот има ѕвер од јахта- Безос плови со својата „Летечка лисица“ низ Турција (ВИДЕО)

Loading...

Светските медиуми пишуваат дека Безос за неа потрошил 400 милиони долари. Суперјахтата е долга 136 метри и може да прими 22 гости. Има 54 члена на екипажот, 36 кабини за гостите, вклучувајќи 11 ВИП кабини и четири палуби на бродот, базен од 12 метри и писта за хеликоптер.

loading...