Најголемите женски лаги во сексот со кои мажите не можат да се помират

Loading...

Жените се обидуваат на многу начини да го изненадат мажот во кревет…
Жените се способни да заведуваат со движења, изведба, но и лаги.Според истражување спроведено со 2.300 испитаници, дури 67% од жените во еден момент глумат оргазам.


Со одлумениот оргазам мажите не знаат зошто жените го прават ова. Одговорот е дека 50% од жените признаваат дека глумат свршување со цел сексот да заврши порано. 28% од жените глумат оргазам за да не се чувствува партнерот лошо. 32% од испитаните жени откриваат дека не можат да доживеат оргазам поради својата несигурност и преокупираноста со изгледот.
72% од испитаничките откриваат и дека мажите ги оставиле на цедило и не се потрудиле доволно за да ги доведат до врвот.

loading...
Loading...