Најгрдите папучи на светот добија нов изглед, а сега можете да ги носите и на вашата венчавка

Дали можете да замислите на денот на вашата венчавка, наместо елегантни чевли да носите сандали, светкави „crocs“?


За многумина се најгрдите папучи на светот, а за други најудобните папучи на светот, тие го добија својот редизајн. Свечениот модел на „crocs“ папучите пуштен е во продажба и чинат 75 фунти.
Прекриени се со светки, направени се во различни дезени, од шарени до чисто бели, виолетови, жолти.

Цените се движат од 60 фунти за моделите за деца, до 90 фунти за некои од моделите за возрасни.
За светкавите „crocs“ папучи, велат дека можат да се носат низ дома, но исто така и на работа, а некои се наменети и за венчавка, доколку некоја невеста сака удобност и пред сè оригиналност.

Loading...