Најдоа ли лек за КОРОНА ВИРУСОТ во Русија?

Најдоа ли лек за КОРОНА ВИРУСОТ во Русија? Федералната медицинско-биолошка агенција (ФМБА) претстави препарат за лекување на новиот коронавирус, соопшти информативната служба на агенцијата. „Потпирајќи се на кинеското и на … Продолжи со читање Најдоа ли лек за КОРОНА ВИРУСОТ во Русија?