Најинспиративни кујни на годината

Loading...

Кујната се смета за срцето на домот – збиралиште за семејството, извор на домашно-готвените јадења, и нашето омилено место за време на забава. Најдобрите кујни се истовремено функционални и лични.
Еве неколку кои би ви се допаднале со својата уникатност
1. Медитерански-инспирирана, употребен е бугарски варовник во кујната и трпезаријата.
2. Ова е модерна кујна со најнови апарати, со огромен простор кој дава голема акомодација.
3. Прекрасна кујна, со позадина на Венецијански ѕид, со осветлување кое гарантира екстра расположение додека го готвите вашето омилено јадење.
4. Со уникатни тавани, дрвен под, тули над огништето, ова е дефинитвно шик стил на кујна.
5.Ништо не изгледа почисто и поубаво од бела кујна. Едноставен но префинет вкус на избор на кујна.

loading...
Loading...